Skip to content

Smaakvol en Gastvrij – 20 april 2024

Zaterdag 20 april kunt u tussen 10.00 – 13.00 uur bij Smaakvol & Gastvrij genieten van een verrassend programma

Vanaf 10.00 uur is er inloop met koffie en thee in De Binnenhof. Onze Mini Biebs met een grote collectie zwerfboeken voor volwassenen en kinderen zijn geopend. Bij de schrijftafel van Amnesty kan een petitie tegen schendingen van mensenrechten worden getekend.

Miniconcert met Gerrit Olsman

Om 11.25 uur kunt u genieten van een gratis Miniconcert in de kapel van ‘Zin in Soest’. Percussionist en slagwerker Gerrit Olsman neemt u mee in de wereld van ritme en klank op allerlei verschillende slagwerkinstrumenten. In zijn studententijd was Gerrit dirigent, slagwerkarrangeur en componist van twee slagwerkensembles. Aanvankelijk als autodidact, volgde hij op latere leeftijd slagwerklessen bij Bernard Beeftink. Op dit moment volgt hij marimbalessen bij Bente Olie. In de afgelopen jaren verzorgde hij samen met z’n zoon Koen een percussie-act met bekende DJ’s op verschillende podia in Roemenië. Ook tijdens dit miniconcert zal hij de mogelijkheden van de combinatie van Dancemuziek en percussie laten horen. Het is een concert met programma en een toelichting.

Lunch

Na het concert kunt u om 12.00 uur, tegen een geringe vergoeding van 3,50 euro, genieten van een heerlijke lunch. 

Ophalen oud papier

Van 10.00 tot 12.00 uur is de oud papiercontainer op het voorplein van de Open Hof geopend. De vaste adressen waar het papier door een teamlid wordt opgehaald, vragen wij dit tijdig buiten de deur/portieken te zetten.

Heeft u vragen over het ophalen van oud papier neem dan contact op met Rob Beukema, 035 60 21 577. Voor alle andere vragen kunt u terecht bij Pieter de Jong, 06 36 11 41 42.

Graag tot ziens! Het team van Smaakvol en Gastvrij.