Skip to content

Special4U Emmakerk – Zondag 20 oktober 2024

Aanvang: 11:00 uur
Spreker: Joost van Dalfsen, Youth for Christ
Muziek: I4U uit Harderwijk

Bijzonderheden

Joost van Dalfsen van Youth for Christ is de spreker in de Special4U viering die om 11.00 uur begint. Vooraf is er koffie, achteraf tijd om te chillen, te bidden onder genot van soep met brood en knakworst. Muziek: I4U uit Harderwijk, lees meer op https://www.i4u-music.nl/

Joost gaat het hebben over de opwekking van Lazarus. Hij verbindt hier de verwachting over God, die wij als mens kunnen hebben ook in relatie met de heilige Geest. De kinderen gaan dit weer creatief verwerken. Er is oppas voor de allerkleinsten. Ook kijken we terug op het jeugd weekend van begin oktober met foto’s en filmpjes.

Kindernevendienst
Versier een schoenendoos tijdens de kindernevendienst!

Aanstaande zondag 20 oktober gaan we met de kindernevendienst in de Oude Kerk en de Emmakerk een schoenendoos versieren. Deze doos mag je daarna mee naar huis nemen om te vullen met mooie en nuttige spullen voor kinderen in armoede in Roemenië.

Deze activiteit maakt deel uit van de Kerstschoenendoosactie, georganiseerd door ouders uit Soest. Na 10 november worden de dozen met gesponsord transport naar Roemenië gebracht, waar ze vóór kerst worden uitgedeeld aan kinderen die het hard nodig hebben.

Er zijn ook basisscholen in Soest die meewerken aan dit initiatief. Kinderen die op school al een doos vullen, kunnen meehelpen om dozen te versieren voor gemeenteleden die ook graag een doos vullen. Voor volwassenen zijn er ook al versierde dozen beschikbaar die gevuld kunnen worden.

Inleveren kan tot en met 10 november in de Oude Kerk en de Emmakerk.
Doe mee en maak een kind blij met een kostbaar kerstcadeau!

Meer informatie: www.phoneo.org/schoenendoosactie

Meedoen met de collecte?

Wil je meedoen met de collecte? Dat kan door een bijdrage over te maken via de GIVT app of op onderstaande rekeningnummers.

1e collecte is voor de Diaconie (klik hier voor het collecterooster)
bankrekeningnummer: NL90 RABO 0304 7253 90 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Soest

2e collecte is voor de Kerk
bankrekeningnummer: NL21 INGB 0009 2303 56 t.n.v. College Kerkrentmeesters PGS

Dienst live volgen