Skip to content

Rouwen

Rouwen

De Ontmoetingskerk is er voor de moeilijke momenten in het leven. Het delen van verdriet hoort daarbij. Ds. Marjan van der Wal, ouderenpastor Jannie van den Berg en ds. Gerrit Olsman bieden ondersteuning in deze vaak zware periode.  Zij zijn een luisterend oor en gaan ook lastige levensvragen niet uit de weg. Juist in periodes van ziekte en rouw kan hun bezoek verlichting bieden en hoop geven.

Steun en toeverlaat

Ouderenpastor Jannie van den Berg is nauw betrokken bij de ouderen in en rondom de kerk. Juist als het eind van het leven in zicht is, blijft zij nauw betrokken. Ze gaat in gesprek en probeert er te zijn voor alle betrokkenen.

Uitvaartdienst in de kerk

De uitvaartdienst kan in de Emmakerk, Oude Kerk of De Willemien plaats vinden. In overleg met de predikant of ouderenpastor wordt de dienst met de familie besproken. Daarin is veel ruimte voor persoonlijke bijdrage. Ook als u de kerk wilt huren voor een uitvaartdienst is dat mogelijk. De kosters nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en doen hun uiterste best om alles zo goed mogelijk te regelen.

Contactmogelijkheden

De predikanten of ouderenpastor zijn veelal de eerste contactpersonen als u een uitvaart in de kerk moet regelen. De contactgegevens vindt u hier.